BGP enquête

5 januari, 2016

Binnenkort bent u weer toe aan de update van uw BGP en BBP!

Om zoveel mogelijk uit uw BGP te halen en kosten zo laag mogelijk te houden verzoeken we u vriendelijk de enquête van ongeveer 30 minuten in te vullen.

                                    klik hier voor de enquête

Net als de afgelopen jaren zijn uw kengetallen de basis voor het BGP. U wordt tijdens de enquête gevraagd een aantal kengetallen in te vullen uit uw snelzicht en uw managementprogramma. Om het u dit jaar makkelijker te maken, zoeken wij nu een deel van uw kengetallen erbij zoals de gezondheidsstatussen en de dierdagdoseringen.

Aan de hand van kengetallen, antwoorden op de vragen, en het BGP van vorig jaar, kijkt u samen met uw bedrijfseigen dierenarts tijdens een bedrijfsbezoek wat er goed gaat en wat er mogelijk beter kan op het gebied van het gezond houden van dieren. Hier komen weer concrete actiepunten uit voort en deze worden vastgelegd in een verslag en door zowel u als uw dierenarts ondertekend. Tijdens dit bedrijfsbezoek zal ook uw BBP als onderdeel van het BGP worden ge-actualiseerd.

Na volledig invullen van de enquête neemt een assistente of uw bedrijfseigen dierenarts contact met u op om een afspraak te maken voor het BGP 2016.

Met vriendelijke groet en succes met invullen!
Uw landbouwhuisdierenteam

P.S.1 Wilt u de enquête in etappes invullen, dan kan dat: ze wordt tussendoor opgeslagen.
P.S.2 Mocht u de mail niet terug kunnen vinden van de enquete, als voorbereiding van uw BGP 2016