Schapen verloskunde (cursusavond)

24 januari, 2014

Ook dit jaar wordt voor u weer de cursusavond 'Schapen verloskunde' georganiseerd. Zo vlak voor het aflammerseizoen een must voor iedere schapenhouder!

Theorie en praktijk
Tijdens deze avond wordt eerst alles wat belangrijk is met betrekking tot het aflammeren nog eens rustig voor u op een rijtje gezet en worden de puntjes op de i geplaatst. Vanzelfsprekend is er ook voldoende ruimte voor uw vragen en opmerkingen.

Vervolgens gaat u tijdens het praktijkgedeelte zelf aan de slag. Hoe leg je ook al weer een touwtje om een kopje aan? En wat bijvoorbeeld te doen met een teruggeslagen pootje of een lam in stuitligging?

Uit voorgaande jaren blijkt dat zowel voor de ervaren als voor de meer hobbymatige schapenhouder er deze cursus voldoende te halen valt.

Wanneer?
De cursus is gepland op maandagavond 17  februari a.s. om 19.30 uur (afsluiten uiterlijk 22.00 uur) en vindt plaats op de praktijk in Loppersum (Wijmersweg 13). De kosten voor deze avond zijn € 40 per persoon ex btw.

Wees er wel snel bij, want om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven is het aantal plaatsen beperkt en vol is vol!

Opgeven
Opgave graag uiterlijk 10 februari! Dit kan telefonisch (0596-518232 / 242) of via de e-mail naar twesterhout@vanstadtotwad.nl