Milkshakemiddag 23 juni

Milkshakemiddag: promotie van de zuivel!

Op 23 juni organiseert Van Stad tot Wad Dierenartsen een “Milkshake-middag” ter promotie van de zuivel, in samenwerking met melkveebedrijf Winter aan de Bosweg en Albert Heijn in Loppersum.

Wij, als dierenartsen, weten als geen ander hoe hard er gewerkt wordt op het boerenbedrijf om elke dag weer hoogwaardige melk van kerngezonde koeien te leveren! Dat jullie dit als melkveehouders met zoveel liefde doen, dat ze het verdienen om af en toe positief in het daglicht te komen. Samen met de manager van Albert Heijn, kwamen we op het idee om de consument middels een promotiemiddag te verbinden met de zuivel. En dan wel letterlijk, door kinderen en ouderen van het Marktplein naar het melkveehouderijbedrijf van de familie Winter aan de rand van het dorp te rijden.

Wat is er mooier om met eigen ogen te kunnen zien hoe de kalfjes in het stro liggen, hoe koeien genieten van een uitgebalanceerd rantsoen en daarna naar hartenlust kunnen herkauwen op een speciaal zandbed om voor de consument de lekkerste melk te gaan maken!? Met eigen ogen zien waar de melk vandaan komt en de veehouder vragen te stellen over hoe alles in zijn werk gaat?