DGC Groningen 050 - 541 60 70
Locatie Loppersum 0596 - 51 82 22
Locatie Uithuizen 0595 - 43 42 55
Locatie Bedum 050 - 301 42 60

Landbouwhuisdieren

Belangrijke mededeling - Coronavirus

Beste veehoud(st)er,

In verband met de verspreiding van het Coronavirus zijn wij als praktijk helaas genoodzaakt ook maatregelen te treffen richting jullie als veehoud(st)ers.

 Wij vragen je, contact met ons op te nemen wanneer je zelf, of iemand in je directe omgeving, klachten heeft zoals hoesten, neusverkouden en/of koorts. Uiteraard hoef je alleen contact op te nemen wanneer er een afspraak met de dierenarts gepland staat. Samen kunnen we dan zoeken naar een passende oplossing.

Medicatie kan opgehaald worden in Loppersum. We gebruiken hiervoor enkel onze medicijnsluis om contact bij de balie zo veel mogelijk te vermijden. Bestel medicatie daarom telefonisch of via de webshop. De bezorgdienst bezorgt gewoon, maar treft ook extra hygiëne maatregelen.

 Afspraken omtrent KoeKompas gaan gewoon door. Heb je nog geen afspraak voor KoeKompas? Dan plannen we deze in na 6 april.

 We nemen de hygiënemaatregelen van het RIVM in acht. Dat betekent dat we geen handen schudden en gepaste afstand houden. Het mogelijke of noodzakelijke koffiemoment zullen we hierdoor ook tot een minimum proberen te beperken.

Heb je vragen of kom je in de problemen vanwege bovenstaande maatregelen neem dan gerust contact op met de praktijk. Samen kunnen we op zoek naar een oplossing.

Bedankt voor je begrip.

Contactgegevens landbouwhuisdieren
Handige links

Complete diergeneeskunde voor landbouwhuisdieren

Veearts én bedrijfsadviseur
Bij Van Stad tot Wad dierenartsen hebben we alle aandacht voor jouw bedrijf om probleemloos te kunnen boeren. Daarbij zetten we kennis om in eerlijke en praktische adviezen. Zo proberen wij jou als veehouder volledig te ondersteunen op het gebied van diergezondheid.

Vaste veearts
Als veehouder heb je een vaste dierenarts al aanspreekpunt. De dierenartsen worden ondersteund door de landbouwhuisdieren-assistentes. Zij zorgen voor het klaarzetten van medicijnen, het inplannen van visites en voeren laboratoriumonderzoek uit.