Vetwerk

Een zorgeloze opstart

Vetwerk

Vetwerk is een gebruiksvriendelijk begeleidingsprogramma bedoeld om veehouder en dierenarts te ontzorgen. Met Vetwerk wordt het managementprogramma van jou als veehouder gekoppeld met de Vetwerk-app. Hierdoor wordt relevante informatie uit de stal beschikbaar en kunnen koegegevens digitaal ingevoerd worden. Door het gebruik van Vetwerk kan jij als veehouder, maar ook de dierenarts, belangrijke gegevens uit de stal gemakkelijk inzien.

Door het gebruik van Vetwerk kan een bedrijfsbezoek snel, makkelijk en overzichtelijk voorbereid worden, zowel door veehouder als door de dierenarts. Hierdoor kan de tijd op het bedrijf efficienter ingedeeld worden en de juiste materialen meegebracht.

De focus binnen Vetwerk ligt op de transitieperiode en vruchtbaarheid. Het doel is om jou als veehouder te ontzorgen en structuur aan te brengen tijdens bedrijfsbezoeken. Verzamelde data wordt verwerkt tot een risicoanalyse. Volledig automatisch! Groot voordeel is dat afwijkingen in de veestapel veel eerder gesignaleerd worden. Dit resulteert in meer grip op onder andere vruchtbaarheid en een zorgeloze opstart!

Beschikbare diensten

 • VERSE KOEIEN CONTROLE
  Uiergezondheid, baarmoeder en Ketose
   
 • DRACHTCONTORLE
  en tochtcontrole
   
 • CONTROLE DROOGSTAND
  Hercontrole dracht en Rotavec vaccinatie
   
 • GEZONDHEIDSSCORE
  Gezondheidsscore, klauwscore en pensscore
Download hier onze Vetwerk folder